Palvelukokonaisuudet

 • air

  Lentokenttäkuljetukset

  Kuljetukset esim. Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoasemille Raumalta ja Raumalle sekä lähikunnista ja lähikuntiin.

 • Tilausajokuljetukset

  Hoidamme yksilöityjä kuljetuksia asiakkaan tarpeen mukaan, minne oletkaan matkalla.

 • Yksilöityjä ratkaisuja

  Mikäli kalustomme ei ole oikeanlainen tarpeisiinne, järjestämme teidän tarpeisiinne sopivan kaluston tai suosittelemme kenen puoleen kannattaa kääntyä. Kauttamme onnistuvat myös kuriirikuljetukset.

raumair_color_transparent_logo

Raumair Oy:n päätoimialana ovat lentokenttä- sekä tilausajokuljetukset yrityksille ja yhteisöille sekä yksityisille henkilöille. Raumair Oy:n tavoitteena on tarjota laadukasta kalustoa ja palvelua nyt ja tulevaisuudessa turvallisuudesta tinkimättä. Meiltä saat palvelua suomen ja englannin kielellä. Liikenteen päälinjat kulkevat Raumalta ja lähikunnista Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoasemille ja aina lentoasemilta takaisin Raumalle ja lähikuntiin. Hoidamme myös tilausajoja Rauman alueella ja lähikunnissa sekä muualle Suomeen. Laaja yhteistyöverkosto Satakunnan lisäksi myös esim. Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla takaavat laaja-alaisen mahdollisuuden palvella asiakasta kaikkialla Suomessa sekä myös Suomen rajojen ulkopuolella.