Raumairin historia

Yritys on perustettu vuonna 1956 toimimaan Finnairin maajatkokuljetuksen ominaisuudessa Rauman ja Porin lentoaseman välillä. Monien vaiherikkaiden vuosien jälkeen vuonna 1989 Jukka Pietilä otti vetovastuun yrityksen toiminnasta ja vuonna 1993 yritys yhtiöitettiin Raumair Oy:ksi. Vuonna 1995 aloitettiin laajamittaisesti SAS:n ja Nokian yhteistyökuljetukset Salon ja Turun lentoaseman välillä. Yhteistyön jatkumona vuonna 1996 aloitettiin SAS:n ja Air Botnian henkilökunta- ja laukkukuljetukset maakuntaan.

Vuodet ovat vierähtäneet ja monia yhteistyökuvioita on pyöritelty. Side on säilynyt vahvana Turun lentoaseman suuntaan niin kentän henkilökuntaan kuin myös vahvana virtana kuljettamiemme asiakkaiden puolesta. Porin lentoaseman toimintaa olemme olleet vahvasti tukemassa omalla työpanoksellamme, jotta Satakuntaan saisimme vahvan ja toimivan lentokentän; ajoittain siinä hyvin onnistuneena loistavan lentokenttä- sekä kulloisenkin lentoyhtiötiimin ansiosta!

Raumair Oy:n päätoimialaksi ovat muodostuneet lentokenttäkuljetukset sekä erinäiset tilausajokuljetukset yrityksille ja yhteisöille sekä yksityisille henkilöille. Kohderyhmänä ovat yrityksien asiakkaat ja henkilöstö. Raumair Oy:n tavoitteena on tarjota laadukasta kalustoa ja palvelua nyt ja tulevaisuudessa turvallisuudesta tinkimättä. Rauman ja lähikuntien yritykset, esimerkkinä Oras Oy ja Teollisuuden Voima Oyj, ovat pitkään luottaneet Raumairin luotettavuuteen ja pyrimme jatkossakin olemaan luottamuksen arvoinen kumppani.

raumair4